Zuidoost Azië

Een vertrouwde, andere wereld

Zuidoost Azië is een prachtig en afwisselend gebied, met prachtige en uitgestrekte jungles, mooie stranden, prachtige dorpjes, gastvrije mensen en grote en indrukwekkende metropolen zoals Singapore, Kuala Lumpur en Jakarta. Het gebied heeft een mooie mix aan verschillende culturen en heeft een zeer rijke historie; Een afwisselend gebied, waarin je je hart dus kunt ophalen.

In 2011 bezocht ik het gebied. Mijn reis begon in de metropool Singapore. Tot 100 jaar geleden was de voormalig Britse kolonie een kleine havenstad, die langzamerhand meer betekenis in de regio kreeg. Doordat Singapore aan een van de drukste vaarroutes in Azie ligt, groeide de kleine stadsstaat uit tot een van de belangrijkste centra in Azie. Momenteel domineren wolkenkrabbers, businesscentra en de havens het gezicht van Singapore. Ten zuiden van Singapore liggen enkele eilanden die tot Indonesie behoren en waar je even heerlijk kunt relaxen. Dat is dus ook wat ik een paar dagen heb gedaan. Vervolgens ben ik naar Maleisië gegaan, waar ik Melaka en Kuala Lumpur heb bezocht.

Bij terugkomst tref je in dit gedeelte ook foto's, weblinks en mijn reisroute aan. Tijdens de reis zal ik, als ik er zin in heb, een verslag doen van mijn avonturen in Singapore, Indonesië en Maleisië. Veel plezier dus op dit gedeelte!

Menu Zuidoost Azië

Mijn foto's op Instagram

Enkele willekeurige foto's op deze site

IMG_3971.jpg IMG_0936b.jpg Tijdens NAC - SC Heerenveen hielden de Breda Loco's een actie, waarbij diverse spandoeken over de tribunes getoond werden. IMG_5917b IMG_4138b Go Ahead Eagles komt echter op een 0-1 voorsprong

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer