Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Amerika

Ruw, prachtig, warm en de moeite waard

De indrukwekkende gletsjers in Patagonië, de prachtige uitzichten in de Chapada Diamantina, de prachtige regenwouden in Zuid-Amerika en Latijns-Amerika, de oude tempels en indrukwekkende bouwwerken van de Azteken en de Maya’s, de moderne pracht en praal en de Verenigde Staten en Canada. Het Amerikaans continent is wellicht net zo diverse en historisch als Europa.

Wie in Nederland "Amerika" zegt, zal waarschijnlijk de Verenigde Staten van Amerika bedoelen. Dit land is slechts een onderdeel van het historisch- en cultuurrijke continent dat aan de andere kant van de oceaan ligt. Het continent waar meer mensen Spaans dan Engels spreken, het continent waar de grootste voetballers zoals Pelé, Socrates en Maradonna vandaan komen, maar ook het continent van culinaire hoogstanden, diversiteit en andere mooie zaken. En... het continent dat me -naast Azië- erg ligt

Inmiddels heb ik diverse keren Noord en Zuid Amerika mogen bezoeken, en ik heb erg plezierige herinneringen aan met name Brazilië. Maar andere landen kunnen er ook wat van, want prachtige natuur, cultuur, historie en samba/tango zijn meer regel dan uitzondering. In dit gedeelte van mijn website tref je reisverslagen en foto’s aan van mijn vakantie's naar de landen. Geniet ervan!

Menu Noord en Zuid Amerika

Mijn foto's op Instagram

Enkele willekeurige foto's op deze site

DSC04938.jpg IMG_1879b.jpg Holiday Singapore and Thailand, August 2015 Training NAC, 15 mei 2016 IMG_1500b IMG_1578b

Copyright 2003 - 2018 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer