Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

China, Tibet

Het magische Tibet
Het grootse China

De beklemmende hitte in de bergen in het zuiden van China, de hoge bergtoppen van de Himalaya in Tibet, de imposante Verboden Stad in Beijing, de stad Lhasa, de voormalig Britse kolonie Hong Kong... China en Tibet zijn een veelzijdig landen, dat je gewoonweg in je leven bezocht moet hebben.

In dit onderdeel van deze website tref je allerlei informatie aan over de reis naar China en Tibet die ik in juli en augustus 2005 ondernam. Onder het kopje "verslag" zie je een dagboek, opgesteld in een memoires-achtige vorm, dat ik gedurende mijn reis heb bijgehouden. De teksten zijn iets te lang om vluchtig door te lezen, maar ter voorbereiding op een reis naar China en/of Tibet is het aan aanrader om ze tot je te nemen. Onder het kopje "Fotoverslag" tref je vervolgens de diverse foto's aan die tijdens deze reis door mij zijn gemaakt. Onder "Tips" heb ik een aantal zaken op een rijtje gezet, die je van pas kunnen komen.

Mocht je vragen hebben over de reis die ik gemaakt heb, of wil je ervaringen weten die buiten deze tekst omstaan? Schroom dan niet om mij te mailen.

Menu China en Tibet

Mijn foto's op Instagram

Enkele willekeurige foto's op deze site

DSC00987.jpg Ros Beiaard Stadion, KAV Dendermonde Grimsby Town - Forest Green (1-1) IMG_0633b IMG_8011b Torenbeklimming Kathedraal van Antwerpen

Copyright 2003 - 2018 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer