Weblinks voetbal

Weblinks naar interessante voetbalsites

In onderstaand overzicht tref je weblinks aan naar voetbalwebsites. Er zijn letterlijk miljoenen websites die over 'het spelletje' gaan. Daarom heb ik alleen websites gelinked die een hoogstaande kwaliteit of een unieke kijk op het spelletje bieden.

 • De Helden van Léon
  Een artistiek Belgisch hoogstandje, met prachtige verhalen en foto's over stadions, wedstrijden en spelers. Zeer de moeite waard om deze website te bezoeken!
 • De Slagvelden
  Website van collega fotograaf Marco Magielse, die ook een voorliefde voor oude verlaten stadions en nostalgische foto's heeft. Zijn site is zeker de moeite waard om even rond te kijken!
 • Groundhopper.nl
  Je hebt altijd baas boven baas en Tom Bodde heeft een indrukwekkende website, die voetbalsfeer en stadionsfeer ademt. Schrijver van vier mooie boeken, bezoeker van ontzettend veel wedstrijden en een groundhopper pur sang.
 • In De Hekken
  Ooit begonnen als een kleine website met 3 mensen, tegenwoordig uitgegroeid tot een belangrijk opinie makend medium voor voetbalfans. Op de website worden verhalen over voetbal en misstanden in/rondom het voetbal aan de kaak gesteld. Momenteel ben ik een van de eindredacteuren bij In De Hekken
 • Panenka
  Panenka is een voetbalmagazine voor liefhebbers van voetbalromantiek, fancultuur en stadionbeleving en komt enkele keren per jaar uit.
 • Staantribune
  Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur, kijkt op een andere manier naar voetbal. De artikelen op hun site en magazine gaan over alles wat met voetbal te maken heeft, behalve het spelletje zelf. Vanaf de oprichting van het blad ben ik bij Staantribune betrokken. Namens Staantribune fotografeer ik voor hun website en hun magazine.
 • Stadiongebod
  "Gij zult bezoeken", zo luidt het gebod van deze website. Tekstuele en fotografische hoogstandjes van niet alledaagse voetbalzaken en -stadions maken deze website tot een pareltje.
 • Watergate Hopper
  Onvolprezen website van mede-groundhopper Robert Vermanen, die nationaal en internationaal bezoeken aan stadions en wedstrijden brengt. Een aanrader om ook eens zijn website te bekijken!

Menu voetbal

Mijn foto's op Instagram

Enkele willekeurige foto's op deze site

DSC01089.jpg IMG_7608b.jpg IMG_5639b.jpg IMG_2419b The old and iconic East Stand of Roots Hall IMG_2221b

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer