Op naar China en Tibet!

Tibet

Al jaren droom ik van een reis naar het verre China en Tibet. Vorig jaar stond ik op het punt om een reis naar dit gebied te boeken, maar mijn nieuwe baan gooide toen roet in het eten. Op maandag 21 maart had ik een gesprek met mijn manager en ik besloot tegen het einde van dit gesprek maar de stoute schoenen aan te trekken en hem te vragen hoe hij tegenover een reis naar het Verre Oosten (met name de periode dat ik afwezig zou zijn ;)) stond.

Tot mijn grote verbazing gaf hij zijn akkoord en hij gaf aan dat ik het maar snel moest gaan boeken. Aldus geschiedde… Diezelfde avond surfte ik naar de website van Koning Aap Reizen en boekte daar een 30-daagse reis naar China en Tibet. De bedoeling is dat ik op 10 juli naar Hong Kong vlieg en dat ik China op 8 augustus via Peking verlaat.

Wat er op mij afkomt in China en Tibet? Geen enkel idee. De komende tijd zal ik in ieder geval veelvuldig de Lonely Planet lezen, het internet afstruimen, vaccinaties halen, een visum regelen (erger dan bij de Russische ambassade kan het niet zijn…) en me op andere wijzen voorbereiden / oriënteren op deze reis. Via deze website hou ik jullie op de hoogte!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer