Winkelen en schouder perikelen in Bangalore

Schouder uit de kom

Vandaag kan ik een nieuw hoofdstuk in het grote boek van mijn gezondheidsavonturen toevoegen; Een schouder die (weer) uit de kom vliegt. Op het kantoor zorgt het natuurlijk voor de nodige hilariteit, zelfs het hoge bezoek uit Amerika maakt er grapjes over. 

Deze week wordt mijn laatste werkweek in India en ik heb een flinke agenda voor de boeg; Er moeten processen en procedures afgerond worden, zaken moeten netjes overgedragen worden, ik heb wat afsluitende coaching- en mentormeetings en ik mag een softskill training geven. Daarnaast is er een auditteam in het kielzog van het hoge Amerikaanse bezoek meegekomen en aankomende woensdag mag ik, samen met Sumeet, voor deze mensen uitleggen wat we precies hebben gedaan en hoe we het hebben gedaan. Ten slotte is er nog een project in Nederland gaande, waardoor ik een collega nog mag meehelpen. Wie denkt dat het een relaxte laatste werkweek wordt, heeft het dus mis.

Buiten het werk en de schouder gaat het ok. Afgelopen weekend heb ik veelal gewerkt, maar ik heb gelukkig tijd gevonden om wat te gaan winkelen in The Forum; Het resultaat is dat ik wat merkkleding shirts gekocht heb, die voor een belachelijk lage prijs hier verkocht worden. Ook trof ik in Landmark diverse leuke CD’s aan, die ook in mijn koffer naar Nederland gaan.
Op fitness hebben we deze week een nieuw lid erbij. Het is normaal dat er leden komen en leden gaan, maar deze persoon trekt nogal de aandacht. Een Engelsman, met een vrij directe manier van spreken en een Noord-Engels accent, trekt alle aandacht naar zich toe. Niet alleen vanwege zijn gedrag, maar met name vanwege zijn postuur, waar zelfs meneer Schwarzenegger jaloers op zou zijn. Het leuke was dat John direct in zijn eerste les de apparaten indook en als warming-up de gewichten pakte waar de meeste Indiase mannen en vrouwen met veel pijn en moeite toe kunnen komen. Het was grappig om te zien hoe iedereen zijn workouts stopte en met verbaasde ogen de workout van John bekeken. Het was nog leuker om te zien hoe de ogen eruit rolden toen hij zich volledig gaf en zonder moeite flink wat kilo’s tilde.

Goed, verder weinig te melden. Aankomend weekend ga ik naar Commercial Street om wat andere kleding en souvenirs te kopen. Nog 10 dagen en ik ben thuis!

 

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer