Portfolio

Prachtige en interessante foto's


In onderstaand portfolio tref je enkele foto's aan die ik de afgelopen jaren heb geschoten. Je kunt op de afbeeldingen hieronder klikken, of vanuit het menu de portfolio's benaderen. Meer foto's tref je aan in mijn uitgebreide foto-album.
Portfolio voetbalcultuur

Portfolio: Voetbalcultuur

Dat voetbal belangrijker is dan alleen het spel tussen de lijnen, bewijzen deze foto's. Meelevende fans, die hun team achterna reizen en tot grotere hoogte stuwen. Fanatiek. Vlaggen en vuurwerk. Eigenlijk vind ik het een stuk interessanter wat er op de tribunes gebeurd, dan op het veld. Bekijk snel waarom!
Portfolio voetbal wedstrijden

Portfolio: Wedstrijden

Op deze pagina tref je een portfolio van foto’s van voetbalwedstrijden aan. Deze foto’s heb ik in de loop der jaren geschoten, uiteenlopend van Eredivisie-niveau tot café-voetbal niveau.
Portfolio Breda

Portfolio: Breda

Breda, mijn geboortestad. Een erg fijne stad ook, een erg Bourgonische stad zelfs. Een stad die uniek in zijn soort is. De afgelopen jaren heb ik bekende en onbekende stukjes van Breda vastgelegd. Kijk en geniet van de Parel van het Zuiden!
Portfolio Reizen

Portfolio: Reizen

Reizen is een van mijn grootste hobby’s. De afgelopen decennia heb ik diverse landen bezocht en heb ik diverse prachtige platen geschoten. Hierbij heb ik met name oog voor stedelijke bouwkunde, landschappen en natuur. Van mijn reizen houd ik ook uitgebreide (culturele) blogs bij. Vergeet niet om deze ook te lezen!
Portfolio voetbal stadions

Portfolio: Stadions

Op deze pagina tref je een portfolio van (oude) voetbalstadions aan, die ik in de loop der jaren heb geschoten. Voor oa In De Hekken schrijf ik daarnaast stukken over oude en vergane stadions. Deze stukken zijn ook te lezen in de rubriek Vergane Glorie.

Menu Portfolio

Mijn foto's op Instagram

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer