Nog twee weken in Bangalore te gaan…

Bangalore

Over precies twee weken zit ik in een vliegtuig, ergens boven het Midden-Oosten, op weg naar huis. Ja, nog twee weken en wat uurtjes en ik mag Nederland, België  en de rest van Europa weer onveilig gaan maken! De komende twee weken zal het allesbehalve relaxen zijn in Bangalore; Er moeten nog veel dingen gebeuren voor het project waar ik momenteel op zit, mijn manager heeft extra taken naar me toe geschoven en in de tussentijd hang ik ook nog eens de trainer/coach/mentor voor de Indiase collega’s uit. Aankomend weekend wordt het nog flink werken, evenals volgende week, maar mijn laatste weekend in India wordt relaxen, shoppen en andere leuke dingen doen.

Over de bizarre toestanden in Bangalore kan ik kort zijn; De rust is wedergekeerd, maar India is in ban van terroristen. In andere steden zijn bommen ontploft, of worden onontplofte bommen gevonden, en de overheid komt met allerlei ‘veiligheid’s’maatregelen’ om het idee te geven dat de situatie onder controle is. Ik heb echter het idee dat men met de handen in het haar zit en afwacht op de volgende serie aanslagen die komen gaat.

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer