Iran

Op reis door een gastvrije,
bijzondere en andere wereld

Iran kan met recht een van de bakermatten van onze huidige samenleving genoemd worden. Met een geschiedenis die meer dan 2500 jaar terug gaat, steden zoals Persepolis, Esfahan, Shiraz, Mashhad en Teheran valt er in cultureel opzicht veel te beleven. Als je van reizen en cultuur houdt, behoort Iran tot je shortlist. Ondanks negatieve verhalen in diverse Westerse media over het land, kent Iran ook een verrassende cultuur. De mensen die ik spreek die Iran bezocht hebben, spreken vol lof over de vriendelijkheid, gastvrijheid en nieuwsgierigheid van de Iraanse bevolking. De Iraanse mensen die ik ken, zijn stuk voor stuk trots op hun land en hun cultuur. De combi van de cultuur, historie en de positieve verhalen, maken mij erg nieuwsgierig. Tijd om op ontdekking te gaan in het oude Perzië.

In dit Iran gedeelte zul je na mijn terugkomst in Nederland een reisverslag en een fotoverslag aantreffen. Daarnaast tref je ook handige informatie over dit land aan en kun je mijn reisroute bekijken. Veel plezier!

Menu Iran

Mijn foto's op Instagram

Enkele willekeurige foto's op deze site

IMG_0268b.jpg IMG_8168b.jpg Südweststadion, Ludwigshafen Training NAC, 15 mei 2016 IMG_6732b De voormalige gevangenis De Koepel

Copyright 2003 - 2019 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer