Werken in het buitenland!

KLM vliegtuig, foto afkomstig van Wikipedia

De kogel is door de kerk. In een eerder blog schreef ik dat 2008 een wel heel erg internationaal jaar voor me zou worden. Afgelopen week ben ik door mijn werkgever benaderd of ik geen interesse had om voor een periode van 8 weken in het buitenland te werken. Op gevoel gaf ik tegen mijn manager aan dat ik hier interesse in heb, dus heb ik op zijn voorstel “ja gezegd”. De bestemming? India!

Het is de bedoeling om begin januari naar Bangalore (echt buitenland, zie Wikipedia) te vliegen en daar een transitieproject uit te voeren. Voordat alles echter definitief in kannen en kruiken is, moeten er nog wel wat dingen geregeld worden zoals visa, onkostenvergoedingen, inentingen, verzekeringen, verblijf, vervoer, etc. Als dat geregeld is, kan ik het grote buitenland avontuur in!  Op deze site prijkt daarom vanaf heden een heus India gedeelte. Via dit gedeelte en de frontpage houd ik geïnteresseerden op de hoogte van mijn India avontuur.

Overigens ga ik na mijn trip in India ook nog op vakantie. Meer over de bestemming lees je ook binnenkort!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer