Op naar Singapore!

KLM vliegtuig, foto afkomstig van Wikipedia

De backback is gepakt, het paspoort ligt klaar, de boardingpas is geprint en mijn spiegelrelfex is spreekwoordelijk ingevet. Juist, ik ga weer eens op reis en de komende weken bezoek ik Singapore, Indonesië en Maleisië.

Het gaat dit keer een andere vakantie worden dan ik normaliter gewend ben. Singapore is een zeer Westerse stadstaat, waar ik een paar dagen bij zeer goede bekenden blijf. Daarnaast zitten twee dagen Indonesië in het programma, waar ik even bij ga komen in een resort. De reis naar Maleisië (Kuala Lumpur en Melaka) zal in dat kader iets meer avontuurlijker zijn. Mochten er leuke zaken te melden zijn, dan kun je dat via deze website volgen. Tot over een paar weken!

 

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer