Inpakstress

KLM vliegtuig, foto afkomstig van Wikipedia

Het leven van een reiziger gaat niet over rozen; Terwijl het buiten lekker weer is, zit ik binnen om alle zaken te verzamelen en in te pakken. Lijstjes worden voor de zekerheid nog afgelopen “10 hemden, 10 paar sokken… Oh fuck, de boxershorts nog vergeten…”. Als het laatste, wat toch wel redelijk belangrijk is, wordt vergeten, dan kun je wel spreken van inpakstress.

Ik denk alles zowel te hebben dus dadelijk gaat er een afscheidsmail de deur uit, krijgt mijn appartement een laatste opschoonbeurt, mag ik mijn visitekaartjes bij een collega afhalen en gaat de stroom van alles af. Met een beetje geluk kan ik vanmiddag de Dancetour in Breda nog meemaken, maar ik ben bang dat ik ook deze editie moet overslaan.
Dat deert me op dit moment echter niet; Morgen lekker terug naar Bangalore, de stad waar een dansverbod geldt en dus geen Dancetour plaatsvindt. Het oude appartement waar ik in woonde is dit keer ook beschikbaar voor mij, dus ik zit weer in het oude en vertrouwde Koramangala district. Jee!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer