Een kakkerlakken plaag

Kakkerlak

Over Nederland – Rusland hoef ik weinig uit te wijden, iedereen in Nederland zal wel flink geschikt zijn van het spel dat de heren voetballers op de mat legden. Een half uur na deze nederlaag verwerkt te hebben, kreeg ik een tweede schok te verduren. Ik werd wakker, deed het licht aan en zag een groot zwart iets over de witte muur tegenover me lopen. Ik wist niet wat het was en ik dacht dat ik nog half sliep. Dus snel mijn bril in de woonkamer gepakt en ik bleek het toch goed gezien te hebben… Een kakkerlak van minimaal 4 centimeter liep op zijn dooie gemak over de muur. Van de schrik bekomen pakte ik de anti insecten spray en binnen no-time was “Big K.” (Big Kakkerlak) naar het Nirvana gejaagd.

Het bleek echter niet de enige kakkerlak te zijn, die avond kreeg ik in mijn keuken een ware kakkerlakplaag te verwerken. In twee nachten tijd hebben er minimaal 30 kakkerlakken het loodje gelegd. Hopelijk dat het vannacht wat rustig blijft in huize Mureau te Bangalore. Dat die Feyeno… Ehrrr… Kakkerlakken maar fijn de buurman gaan pesten (die overigens voor Rusland bleek te zijn).

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer