De opwaartse lijn met de gezondheid

Ziekenhuis Bangalore

Goed nieuws vanuit India; De medicijnen lijken aan te slaan. Vanaf vorige week slik ik medicijnen om van mijn klachten af te komen en mijn gezondheid te verbeteren. Ik sta nu gelukkig fitter op dan wanneer ik mijn bed induik en de positieve lijn lijkt ingezet te zijn. Aankomende dinsdag wordt mijn eerste dag zonder de medicijnen, eens kijken hoe ik me dan houd en die positieve lijn vasthoud.

Wat in ieder geval positief is, zijn de resultaten van het Nederlands voetbalelftal. De India Times spreekt bijvoorbeeld lovende woorden over het resultaat van het elftal tegen Frankrijk “Blooming Oranje” en “In Amsterdam they serve French fries” waren enkele koppen uit de krant. Ook vanuit collega’s en mensen van de fitnessclub krijg ik als Nederlander flink wat felicitaties te verwerken. Wel leuk allemaal 🙂
Inmiddels ben ik ook weer wat fanatieker begonnen met fitnessen en dat houdt mijn lichaam ook goed. Helaas ga ik nog niet voluit, maar dat komt binnen nu en 3 weken wel goed.

Voor de rest weinig te melden. Het is flink druk met het werk, in het appartement gaat het OK en Bangalore is nog steeds hectisch en chaotisch zoals normaal. Overigens zijn er wat foto’s aan het album toegevoegd. De nieuwe foto’s starten vanaf hier. Enjoy!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer