Back in The Netherlands!

KLM vliegtuig, foto afkomstig van Wikipedia

Zo, het was me gisteren een dagje wel. Ik ben uiteindelijk een kleine 20 uur bezig geweest eer ik Back in The Netherlands was. Gisteren vertrokken we dus om 0700 uur lokale tijd (0100 uur NL tijd) vanuit het hotel naar de luchthaven van Beijing. Daar aangekomen konden we aanschuiven in een hele lange rij mensen, maar daar waren we gelukkig snel doorheen. Ik probeerde mijn ticket om te zetten van een Economy Class Ticket naar een Business Class Ticket, maar dat was, vanwege een of ander speciaal tarief, niet mogelijk. Ik aanvaarde dus maar de te krappe stoelen van de Economy Class Daarna een check of ik geen bommen of ander van dat speelgoed bij me had en daarna was het wachten op de vlucht naar Frankfurt.

Uiteindelijk konden we aan boord gaan en ik kwam tegen een uur of 1400 op Frankfurt aan. Ik dacht direct door te lopen naar de andere gate…. Maar de veiligheidsmaatregelen in Frankfurt zijn iets te flink aangescherpt. Ik ben daar nogal er streng gecontroleerd en na enkele controles kwam ik bij de gate aan. Ik bleef daar rondhangen tot een kwartier voor boarding time, maar er waren nogal erg weinig mensen. Ik dus maar voor de zekerheid vragen of er wel vanaf die gate vertrokken werd. Nou, dat bleek dus mooi niet het geval te zijn en ik mocht de hele luchthaven doorrennen om mijn vlucht vanaf de juiste gate op het nippertje te halen. Na een ruwe vlucht landde ik uiteindelijk om 1730 uur op Schiphol.

Aan de andere kant van de glazen muur stonden mijn ouders me op te wachten en na een flinke begroeting zijn we naar de auto gelopen en hebben we de koers naar Breda ingezet. Eerst zijn we een kijkje gaan nemen in mijn nieuw huisje en ik moet zeggen dat mijn ouders flink hun best hebben gedaan! Na het bezoekje aan mijn nieuw huis ben ik naar mijn ouders gegaan en daar hebben we een overheerlijke maaltijd gegeten. Drie keer raden wat het was… Juist ja, Chinees :). Na deze maaltijd ben ik even naar vrienden van me geweest en na dit bezoekje ben ik mijn bed ingedoken.

Dat mijn biologisch ritme nog steeds aan China en Tibet gewend is, blijkt wel uit vanmorgen. Terwijl iedereen nog flink lag te snurken, was ik rond 0500 uur klaarwakker en wist ik bij God niet wat ik moest gaan doen. Hmzzz, dan maar mijn bed uit, douchen en even een uitgebreider kijkje nemen in mijn nieuw huisje. Zo dadelijk ga ik even het een en ander inslaan bij de Ikea en dan staat alles er ruwweg.

Wat ik de komende dagen ga doen? Flink werken in mijn nieuw huisje, alles inrichten en even wat administratieve achterstand wegwerken. Morgen ga ik eens een kijkje nemen op het werk in Utrecht en ga ik mijn auto weer oppikken. Mocht u morgen nieuwsberichten horen dat er een gevaarlijk iemand over de A27 rijdt, dan weet u dat ik het ben 😉

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer