Apotheek Mureau, tot uw dienst

Apotheek

“Martino, niet zo eigenwijs zijn, zorg goed voor jezelf en ga nu gewoon eens langs het ziekenhuis” zo vertelde een goede vriend me. “Meneer Mureau, na al uw klachten gehoord te hebben raad ik u sterk aan om morgen langs het ziekenhuis te gaan.” Verschrikt hoor ik een mevrouw van de CZ internationale helplijn aan. Sinds mijn aankomst in India sukkel ik een beetje met mijn gezondheid en ik besloot om voor de zekerheid CZ eerst te bellen voordat ik naar het ziekenhuis zou gaan. Dus ik mocht me vanochtend in het ziekenhuis in Bangalore melden. Met dank aan Wil .

Na een heuse VIP behandeling te hebben gekregen (een van de Office Managers heeft een zwager als dokter bij dit ziekenhuis werken) mocht ik me melden bij een dokter die de grondige check uitvoerde. Het zat inderdaad niet echt lekker en 15 minuten later stond ik buiten met medicijnen die ik de komende dagen moet innemen. Na de medicijnencocktail te hebben opgehaald bedacht ik me om me bij de Kamer van Koophandel in Bangalore in te schrijven als apotheker;  verschillende medicijnen moet ik op verschillende momenten van de dag innemen. Ik hoop dat het over een week gedaan is en ik weer lekker normaal kan functioneren. Als dat niet het geval is, dan mag ik me weer melden in het ziekenhuis.

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer