Terug in New Delhi

Lotus Tempel, New Delhi

Vandaag zat het er dan echt op; De groepsreis in India eindigde met de viering van Oud & Nieuw in Mandawa en vandaag stond in het teken van de terugreis naar New Delhi. De groep is terug naar Nederland gegaan, ik blijf echter iets langer in India om wat oude bekenden op te zoeken.

Het is toch raar, Oud & Nieuw vieren zonder vrienden, kennissen en familie om je heen. Toch was het gisterenavond vrij leuk. Oudejaarsavond werd opgeluisterd door een zigeunerbandje, dat voor het muzikale vermaak zorgde. Het zorgde voor een hoop gedans, waarbij enkele Indiase gasten zich ook in het feestgedruis mengde. Oud & Nieuw zonder vuurwerk mag natuurlijk niet plaatsvinden, en gelukkig hadden de twee tourgidsen voor het nodige vuurwerk gezorgd.
Vandaag vertrokken we rond 1200u uit Mandawa, waarna we -met enkele tussenstops- een klein uurtje geleden op het vliegveld aankwamen. Na het afscheid van de groep, werd ik door een van de gidsen naar mijn hotel gebracht, die de komende dagen als mijn uitvalsbasis in Delhi zal dienen. Morgen staat in het teken van shoppen, waarna ik maandag en dinsdag enkele goede oude bekenden ga opzoeken. Woensdag heb ik een dagje vrij, waarna ik donderdag terug naar Nederland vlieg. Mocht er iets noemenswaardig te melden zijn, dan kun je dat hier lezen. Anders: Tot binnenkort!

 

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer