Terug in het land

KLM vliegtuig, foto afkomstig van Wikipedia

Voor de personen die het nog niet wisten; Afgelopen donderdagavond ben ik veilig en wel op Schiphol terug geland. De reis is erg goed verlopen en op het traject Bangalore – London kreeg ik zelfs een gratis upgrade naar Business Class van British Airways. Donderdagavond werd ik door mijn ouders van Schiphol gehaald en via de Routiers in Hank, met een heerlijk bord friet, schnitzel en satesaus, arriveerden we rond de klok van 9 thuis. De vrijdag heb ik lekker met vrienden doorgebracht, zaterdag werd ik geveld door griep.

Aankomende week heb ik nog een drukke agenda met werken, daarna is het lekker 5 weken vrij; Mijn appartement verbouwen, mijn sociaal leven een nieuw leven inblazen en af en toe wat tripjes maken. Heb er nu al zin in! Ten slotte wil ik iedereen waarmee ik contact heb gehad bedanken voor de mails, de telefoontjes en de SMSjes. De interesse en steun heeft me zeker door de moeilijke tijden in India heen geholpen!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer