Op naar het WK!

WK Voetbal

Nog een kleine maand en dan barst het WK voetbalgeweld in Duitsland los. Zoals bekend moge zijn organiseren onze oosterburen deze zomer het wereldkampioenschap voetbal. Tijd voor mij om als voetballiefhebber kaarten te reserveren en een kijkje te gaan nemen in Duitsland en het direct met een vakantie te combineren!

Op 20 juni stap ik in de auto en reis ik af om de WK wedstrijd Iran – Angola in Leipzig te bezoeken. Ik heb twee dagen een hotelkamer in deze stad gereserveerd, zodat ik de stad eens rustig kan bekijken. Op 22 juni verkas ik voor 4 dagen naar Chemnitz, van waaruit ik steden als Dresden, Görlitz (een stad op de Poolse grens, kans dat ik ook in Polen een kijkje ga nemen), Zwickau, Gera, Halle, Weimar en Erfurt zal bezoeken. Misschien dat ik in laatstgenoemde stad nog een nachtje blijf. Zoals jullie gewend van me zijn, zal ik van dit kortstondig tripje ook een verslag online brengen, stay tuned!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer