Op bezoek bij Boca Juniors

Boca Juniors - Atletico Oudenbos

Twee weken geleden kreeg ik ineens zin om weer eens een voetbalwedstrijd buiten NAC om te bezoeken. De mail van Joris bood uitkomst. “Athletico Oudenbos kan kampioen worden bij Boca Juniors. Komt allen!”, waren de woorden die me overstag deden gaan. Nee, niet Boca Juniors uit Buenos Aires, maar Boca Juniors uit Sint Niklaas 🙂

Gewapend met een volle benzinetank, water, een goede dosis positiviteit en mijn camera toog ik naar Lokeren toe, om daar met 40 anderen vervolgens naar Sint Niklaas te reizen om de kampioenswedstrijd van Athletico Oudenbos mee te maken. De wedstrijd werd na een kleine 20 minuten gestaakt, toen de scheidsrechter diverse bedreigingen kreeg van Boca Juniors spelers en de wedstrijd flink uit de hand dreigde te lopen. Gestaakt en Athletico kreeg een 5-0 overwinning; Kampioen van de derde klasse zaterdag Walivo dus! Een impressie van deze dag tref je hier aan.

Ten slotte wil ik de spelers en begeleiders van Athletico Oudenbos van harte feliciteren met het kampioenschap. Dat jullie hoge ogen moge gooien in de tweede klasse!

 

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer