Klaar voor vertrek

KLM vliegtuig, foto afkomstig van Wikipedia

Nog een kleine dag, en dan is het eindelijk zo ver: Ik ga voor vertrek richting India! De koffer is gepakt, alle benodigdheden voor het werk heb ik bij me, ik heb mijn vlucht online ingechecked en ik ga dadelijk de laatste dingen thuis nog afsluiten. Daarna nog de laatste mensen een tijdelijk vaarwel zeggen en *hop* naar paps en mams om wat vitaminen te scoren voor het vertrek van morgen.

Voor zover ik kan nagaan heb ik alles wel gehad: Inentingen, de benodigde papieren zijn geregeld, zakelijke kleding en vrijetijdskleding zijn ingepakt, fototoestel gaat mee en… oh, voordat ik Erwin een hartverzakking bezorg moeten de Tokens voor onze 3 nieuwe Indiase collega`s niet vergeten worden. De afgelopen weken stonden natuurlijk ook in het afscheid nemen van vrienden; Oud & Nieuw in België (of Vlaanderen, voordat ik iedere bekende uit de omgeving Lokeren over me heen krijg), het etentje met collega`s afgelopen vrijdag waren erg geslaagd.

`Ready to go`, zo zong Republica het een kleine 10 jaar geleden. Nou, het gevoel dat ik ervoor klaar voor vertrek ben heb ik nu zeker. Met alle hartverwarmende woorden van vrienden, collega`s, bekenden en anderen en een grote portie positiviteit stap ik morgen om 1145u het vliegtuig in om een nieuw avontuur in te duiken. India, here I come!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer