Even een rondje om lopen

Stukje Indiase cultuur

Moe, maar voldaan zit ik achter mijn PC. De afgelopen drie dagen heb ik me flink uitgeleefd in de sportschool en ik ben lichamelijk helemaal leeg. Toch vond ik vandaag wat energie om een kleine 2.5 uur door Koramangala, de wijk waarin ik momenteel verblijf, te lopen en wat foto’s te schieten.

Koramangala is een wijk met een grote diversiteit aan mensen en huizen. De wijk is opgesplitst in 6 verschillende ‘blocks’, die ieder hun eigen bouwstijl hebben en ook nog eens op verschillende momenten gebouwd zijn. Het gedeelte waar ik woon, 4th block, wordt als een van de betere middenstandswijken gezien. Enkele kilometers verder tref je echter een mengelmoes van dicht op elkaar gepakte kleurrijke huizen aan. Dat laatste heb ik vandaag niet gepakt. Ik ben lekker een rondje door 4th block en 3rd block gaan lopen en ik ben halverwege bij de Coffee Day gestopt.

Van dit rondje heb ik natuurlijk een fotoverslag gemaakt, dat zich veelal concentreert op de verscheidenheid van mensen die hier rondlopen. Ook zijn er echter wat andere foto’s te bewonderen. Check hier het foto-album (opent in een nieuw venster en bij de eerste foto van Mysore). Helaas geen onderschriftjes, omdat de site dit om een of andere reden niet overbrengt. Veel plezier en ik ben erg benieuwd naar je reactie!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer