En de volgende reisbestemming is… Teheran

KLM vliegtuig, foto afkomstig van Wikipedia

Ik zit nauwelijks drie weken in India en ik krijg het alweer op mijn heupen. In mei ben ik een maand vrij, tijd om eens wat reisplannen voor te gaan smeden en op internet te gaan speuren. Indonesie was een serieuze gegadigde, maar viel af omdat de vakantie tot in juni duurde. Mijn interesse ging ook uit naar Patagonie, maar dat was mijns inziens toch te duur. Dan toch maar eens kijken naar Iran…

Yups, goed geraden… Mijn volgende reisbestemming wordt Iran. Al enkele jaren loop ik met de gedachte om dit land te bezoeken en ik heb de knoop doorgehakt: Op 4 mei vertrek ik vanuit Amsterdam naar Teheran, om vervolgens een kleine twee weken door het voormalige Perzie te trekken. Ik zit net in het ene avontuur van mijn leven (India) en ik kijk nu al weer uit naar het volgende avontuur!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer