Laatste training van NAC: Veel vuurwerk

Laatste training NAC Breda, voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven

Morgen staat voor NAC de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma. De mannen van Marinus Dijkhuizen moeten deze wedstrijd met minimaal twee doelpunten verschil winnen, om naar de finale voor de promotie naar de Eredivisie te gaan. Tijdens de laatste training van NAC kwamen een duizend supporters NAC een hart onder de riem steken.

Het zal er voor de Bredase club erop of eronder zijn. NAC had aan het begin van dit seizoen de ambitie om direct weer terug te keren naar de Eredivisie. De resultaten, maar bovenal de inzet van de spelers, vielen zwaar tegen en een directe promotie zat er niet in. Toch wist NAC zich te kwalificeren voor de nacompetitie. De eerste wedstrijd was uit tegen FC Eindhoven, die NAC teleurstellend met 1-0 verloor. De trouwe NAC fans lieten het er vandaag niet bij zitten. Met veel vuurwerk en gezang lieten zij in ieder geval blijken dat zij morgen de twaalfde man zullen zijn en dat het aan hun niet zal liggen.

Voor de Breda Loco’s mocht ik op het veld fotograferen. Een impressie van de laatste training van NAC voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven tref je hieronder aan. Geniet ervan!

 

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer