Inlezen voor Iran

Isfahan, Iran

Momenteel maak in India op allerlei vlakken een enorm leuke levenservaring mee, en ik kijk nu al uit naar een volgende ervaring. Het bezoek dat ik in mei 2008 aan Iran ga brengen. Tussen al het werkgeweld, het ontdekkingsgeweld, sportgeweld en relaxgeweld in India, zie ik zo nu en dan tijd om me ook voor te breiden op deze reis. Zo ben ik momenteel druk bezig met het inlezen via internet en liggen er thuis twee boeken op me te wachten: De Lonely Planet voor Iran en een snelcursus Farsi (taal die in Iran gesproken wordt). Met hetgeen wat ik al over dit fascinerende land gelezen heb, wordt mijn interesse in het oude Perzie alsmaar groter en groter. In mei ga ik zien of mijn verwachtingen uitkomen. Op naar een alweer nieuw avontuur!

Copyright 2003 - 2021 by Martijn Mureau, all rights reserved. For use of this website, please refer to the pro-claimer