Laatste twee blogs

  • “You really, really have to visit Boothferry Park”

    “You really, really have to visit Boothferry Park”

    “It’s a stunner, boys and girl. You really, really have to visit Boothferry Park.” Met die woorden sloot de gids de tocht door het KC Stadium af. Het is 2003 en met een groepje Nederlandse voetbalfanatiekelingen heb ik zojuist een rondleiding gekregen door het splinternieuwe stadion van Hull City AFC. Onze gids, fanatiek supporter van […]Lees meer »
  • Val Benoit University: spookachtig vervallen

    Val Benoit University: spookachtig vervallen

    De spookachtige sfeer behapt ons gelijk, wanneer we de verlaten gebouwen van de Val Benoit University in Luik betreden. Het complex, ruim 30.000 vierkante meter groot, was ooit een van de grootste universiteitscampus in België, maar werd in 2005 volledig verlaten. Ondanks dat gedeeltes van de oude campus tot high-end woningen en winkels wordt omgebouwd, […]Lees meer »
Voor meer blogs, zie mijn weblog

Willekeurige foto’s

IMG_2609b.jpg IMG_9585b.jpg IMG_9150.jpg Morro de Sao Paulo, Bahia, Brazilië

Welkom op de website van Martijn Mureau!

Beste bezoeker, een hartelijk welkom op mijn digitale stek op het internet. Bedankt voor je bezoek aan deze site, waarvan de feedback is dat het -stiekem- een erg veelzijdige website is. Zo tref je onder andere uitgebreide reisverslagen en indrukken van diverse verre en niet-zo-verre reizen aan, natuurlijk met prachtige fotografische indrukken! Maar ook opiniestukken, eerder gepubliceerde artikelen, geschiedenis over stadion en voetbal en diverse prachtige foto-impressies maken mijn website compleet. Neem gerust je tijd om eens rond te kijken, ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Groet en veel plezier, Martijn Mureau www.martijnmureau.nl