Laatste twee blogs

  • Foto’s van Thailand en Singapore online

    Foto’s van Thailand en Singapore online

    Het heeft lang geduurd, maar de foto’s van Thailand en Singapore staan online. Afgelopen augustus maakte ik een mooie reis naar deze twee landen en een impressie staat inmiddels op mijn website online. Meer foto’s van Thailand en Singapore tref je via onderstaande link aan.Lees meer »
  • Grimsby Town – Forest Green Rovers

    Grimsby Town – Forest Green Rovers

    Dichtgetimmerde gebouwen, verlaten straten, troosteloos weer en een stad die enkele keren als slechtste badplaats in Engeland is uitgeroepen. Je gaat niet voor je plezier naar Cleethorpes. Totdat je erachter komt dat er een stadion ligt dat Blundell Park heet, dat er wel erg interessant uitziet. Het stadion is een allegaartje en heeft zelfs een […]Lees meer »
Voor meer blogs, zie mijn weblog

Willekeurige foto’s

DSC01136.jpg IMG_4807.jpg IMG_0476b.jpg IMG_0662.jpg

Welkom op de website van Martijn Mureau!

Beste bezoeker, een hartelijk welkom op mijn digitale stek op het internet. Bedankt voor je bezoek aan deze site, waarvan de feedback is dat het -stiekem- een erg veelzijdige website is. Zo tref je onder andere uitgebreide reisverslagen en indrukken van diverse verre en niet-zo-verre reizen aan, natuurlijk met prachtige fotografische indrukken! Maar ook opiniestukken, eerder gepubliceerde artikelen, geschiedenis over stadion en voetbal en diverse prachtige foto-impressies maken mijn website compleet. Neem gerust je tijd om eens rond te kijken, ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Groet en veel plezier, Martijn Mureau www.martijnmureau.nl