Laatste twee blogs

  • Chiang Mai en de geheime jungle tempel

    Chiang Mai en de geheime jungle tempel

    De rust en de sereniteit neemt het even van ons over. De wind blaast zachtjes door de bomen, de zon straalt prachtig op een Boeddha beeld en een kleine waterval zorgt voor een relaxt gekabbel van het water. Het 700-jaar-oude tempelcomplex in de bergen rondom Chiang Mai lijkt even een paradijs op aarde en is […]Lees meer »
  • Verrassend: Golden Mountain en Jim Thompson’s House

    Verrassend: Golden Mountain en Jim Thompson’s House

    De missie voor vandaag was simpel: Genieten van Bangkok, met het vermijden van het massale toerisme. Dat is gelukkig gelukt, met een bezoek aan de Golden Mountain en de Wat Saket tempel in Bangkok: Een onontdekt parel van deze stadLees meer »
Voor meer blogs, zie mijn weblog

Willekeurige foto’s

IMG_7474b.jpg IMG_0382b.jpg Stadion am Hermann-Löns-Weg IMG_5418b.jpg

Welkom op de website van Martijn Mureau!

Beste bezoeker, een hartelijk welkom op mijn digitale stek op het internet. Bedankt voor je bezoek aan deze site, waarvan de feedback is dat het -stiekem- een erg veelzijdige website is. Zo tref je onder andere uitgebreide reisverslagen en indrukken van diverse verre en niet-zo-verre reizen aan, natuurlijk met prachtige fotografische indrukken! Maar ook opiniestukken, eerder gepubliceerde artikelen, geschiedenis over stadion en voetbal en diverse prachtige foto-impressies maken mijn website compleet. Neem gerust je tijd om eens rond te kijken, ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Groet en veel plezier, Martijn Mureau www.martijnmureau.nl